AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ ULTIMA ORĂ - Minora din Baia Mare dată dispărută a...

ACTUALIZARE 2/ ULTIMA ORĂ – Minora din Baia Mare dată dispărută a fost găsită

DISTRIBUIȚI

AȚI VĂZUT-O? O fată de 14 ani din Baia Mare este dată dispărută de către familie. Aceasta a fost văzută ultima dată joi, în jurul orei 13:00.

Familia a sesizat și Poliția, iar acum apelează la ajutorul opiniei publice pentru a o găsi, prin intermediul ActualMM. Antonia Tarabuta are 14 ani, 1,65 metri înălțime iar ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată în pantaloni sport și un tricou.

 

ACTUALIZARE:

Contactați de către ActualMM.ro, polițiștii maramureșeni au declarat că Antonia a fost dată dispărută de către mama acesteia în data de 24 octombrie. De asemenea, potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Maramureș, Florina Meteș, adolescenta în vârstă de 15 ani a plecat voluntar de acasă în seara zilei de joi, în jurul orei 19:30.

Semnalmentele oferite de mama Antoniei polițiștilor băimărnei:  58 kg, păr roșcat drept, ochi căprui.

Potrivit polițiștilor, Antonia era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni jeans vișinii și o geacă de culoare aurie la momentul plecării acesteia de acasă.

Cei care o văd sau cunosc informații despre acest caz sunt rugați să contacteze cel mai apropiat post de Poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

 

ACTUALIZARE 2:

Minora a fost găsită în urmă cu puțin timp. O persoană a văzut-o într-un magazin din zona complexului de magazine Center de pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare și i-a alertat imediat pe aparținătorii fetei, a declarat prietenul Antoniei pentru ActualMM.ro. Fata a ajuns acasă teafără și nevătămată.

Mulțumim tuturor cititorilor noștri pentru mobilizarea exemplară!

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA