AcasăAdministrațieACTUALIZARE/ NOU PREFECT ÎN MARAMUREȘ: Cui va preda ștafeta Nicolae-Silviu Ungur

ACTUALIZARE/ NOU PREFECT ÎN MARAMUREȘ: Cui va preda ștafeta Nicolae-Silviu Ungur

DISTRIBUIȚI

Începând de mâine, 4 martie, Maramureșul rămâne fără prefect. Situația a survenit în urma semnării de către premierul Câțu a Hotărârii de „încetare a exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Maramureș de către domnul Ungur Silviu-Nicolae”, după cum se arată în documentul publicat în monitorul oficial cu numărul 209/03.03.2021.

Potrivit Hotărârii, Ungur are la dispoziție 3 zile, începând de mâine, pentru a preda lucrurile și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu.

Nicolae-Silviu Ungur a fost numit în funcția de prefect al județului Maramureș și a depus jurământul în data de 20 decembrie 2019. Acesta nu a avut parte de un rol facil, la scurt timp după ce a fost investit deputând toată isteria cu Coronavirusul.

Jocurile politice l-au plasat în cărți pentru postul de prefect pe USR-istul Vlad Emanuel Duruș. Acesta a primit și girul USR pentru a fi numit în funcție. Rămâne de văzut dacă va primi și “binecuvântarea” de la aleșii care decid numirea. Așadar, până la investirea noului prefect, județul nostru va rămâne fără reprezentant al Guvernului în teritoriu.

ACTUALIZARE:

Numele noului prefect și subprefect de Maramureș au fost publicate în Monitorul Oficial. Potrivit informațiilor oficiale, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu va fi Vlad Emanuel Duruș. De asemenea, cei din conducerea țării au plasat-o în funcția de subprefect pe Krizsanovszki Enikö, membră a UDMR Maramureș.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA