spot_img
AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ: MARAMUREȘ - Numărul infectaților crește la 3 după ce...

ULTIMA ORĂ: MARAMUREȘ – Numărul infectaților crește la 3 după ce încă o persoană a fost testată pozitiv

DISTRIBUIȚI

Informații de ultimă oră ale autorităților maramureșene. Un nou caz de persoană infectată cu coronavirus a fost confirmat în urmă cu puțin timp. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, aflată în centrul de carantinare din Sighetu Marmației. Potrivit autorităților, femeia venită din Italia nu prezintă simptome, însă a fost testată pozitiv.

Ieri, al doilea caz de persoană infectată cu virusul COVID-19 a fost confirmat în Maramureș, la același centru de carantinare din Sighetu Marmației. Este vorba tot despre o femeie, în vârstă de 53 de ani, venită tot din Italia. La fel ca în cazul cu numărul 3 din județul nostru, femeia nu prezenta simptome când a fost testată pozitiv.

Important de precizat este că, potrivit purtătorului de cuvânt al CJSU Maramureș, Dan Bucă, femeia de 41 de ani confirmată azi ca fiind purtătoare a virusului nu a avut contact cu cea de 53 de ani, confirmată ieri.

În urmă cu doar patru zile, primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli, declara că “isteria generală este alimentată de oameni, să-mi fie scuzat cuvântul, proști informați, de proastă calitate, niște clevetitori“. De asemenea, primarul a mai declarat că el însuși a intrat în centrul de carantinare din municipiu fără mănuși și mască și, cităm, “nu mi s-a întâmplat nimic“.

Momentan nu există informații cu privire la o posibilă testare pentru coronavirus a primarului din Sighet. Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Foto: Axa News

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA