AcasăActualitate112ULTIMA ORĂ: LA CLUBUL DE MANELE AMNEZIA – Un băimărean a fost...

ULTIMA ORĂ: LA CLUBUL DE MANELE AMNEZIA – Un băimărean a fost înjunghiat. Polițiștii îl caută pe agresor

DISTRIBUIȚI

ULTIMA ORĂ: LA CLUBUL DE MANELE AMNEZIA   Incident şocant în această dimineaţă în Baia Mare, într-un club din zona Center. Un individ a înjunghiat din senin un bărbat chiar la intrarea în local. Agenţii de securitate până să-şi dea seama ce s-a întâmplat, suspectul a dispărut fără urmă. Poliţiştii îl caută şi la această oră pe agresor.

Incidentul a avut loc în dimineaţa de duminică, la ora 7.50. Echipaje SMURD şi de poliţie au fost alertate despre faptul că la Clubul de manele Amnezia de pe Bd. Bucureşti din Baia Mare un bărbat a fot înjunghiat.

Forţele de intervenţie au găsit victima într-o baltă de sânge. Tânărului i s-a acordat primul ajutor apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Constantin Opriş”Baia Mare. În acest moment este în sala de operaţie.

Cinci echipaje de poliţie sosite la faţa locului au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut agresiunea.

Martorii au declarat că un individ cunoscut în Baia Mare sub porecla de “Urechiosul” a intrat în club şi din senin a scos un cuţit cu care l-a tăiat pe primul om care i-a ieşit în cale.

Apoi omul s-a făcut nevăzut, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge.
Politiştii l-au căutat pe agresor şi la domiciliu, fără succes însă.

Știre în curs de actualizare.

 

Sursă info și foto: Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA