AcasăNews AlertVIDEO - UPDATE - ULTIMA ORA: Incendiu violent langa statia PECO de...

VIDEO – UPDATE – ULTIMA ORA: Incendiu violent langa statia PECO de pe strada Minerilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Incendiul a izbucnit in urma cu putin timp, iar flacarile violente abia pot fi stapanite de pompierii maramureseni. O fosta fabrica arde ca o torta chiar langa statia PECO de pe strada Minerilor, generand panica in randul locatarilor din zona. Mai multe echipaje ale pompierilor se afla la fata locului si incearca sa lichideze incendiul care tinde sa se extinda. In plus, două echipaje SMURD sunt prezente in zona pentru a prelua eventualele victime.

Din primele informatii se pare ca incendiul se manifesta pe o suprafata de peste 1.000mp, acesta fiind localizat in perimetrul cuprins intre strada Minerilor si strada Fierastraului. Din cauza temperaturii extrem de ridicate, produse de flacari, firele de alimentare cu energie electrica  s-au topit, iar localnicii mai multe strazi, situate in apropiere, au ramas in bezna. In plus, in acest moment circulatia pe strada Minerilor este blocata !

ACTUALIZARE: Cinci echipaje de pompieri militari se luptă de la ora 1.30 cu focul. La fata locului au fost trimis şi un echipaj SMURD. Poliţiştii locali şi cei orăşeneşti au blocat strada Minerilor pentru ca forţele să poată interveni.

ACTUALIZARE: Paznicul halei susţine că nu a auzit nimic suspect. „Eu eram de serviciu. În hală nu era depozitat nimic. Eu cred că de la curent o fi luat foc, de la tablou”.

ACTUALIZARE: La ora 03,25 pompierii militari au descoperit in interior două butelii cu oxigen, care riscau să sară în aer. Din fericire au fost răcite şi în acest moment nu este niciun pericol.

ACTUALIZARE: „Detaşamentul Baia Mare a fost solicitat să intervină la un incendiu la o hală industrială. Arde pe circa 1.000 mp. Cauzele sunt in curs de stabilire deocamdata nu ne putem pronunţa. E o intervenţie grea datorită faptului că acoperişul este vechi, din lemn, invelit cu tabla. Va trebui decopertat tot, până la lichidare. Nu e problema mare cu staţia de carburanţi pentru că aceasta a fost protejată de noi din primul moment în care am ajuns aici” a declarat lt.col. Ioan Mureşan, inspector şef adjunct ISU Maramureş.

ACTUALIZARE: Comunicatul oficial al ISU Maramureş

„În data de 26.10.2011, orele 119, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş a fost alertat prin Sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la o societate comercială de pe strada Minerilor din Baia Mare. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare. La momentul sosirii echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul halei pe o suprafaţă de cca. 1000 mp. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a acţionat cu 2 ţevi de refulare a apei tip „D” şi 4 ţevi de refulare tip „C”. De asemenea s-a acţionat pentru protejarea a 5 locuinţe şi o staţie PECO  aflate în apropiere. Cauza produceri incendiului este în curs de stabilire” a precizat cpt. Adrian Sabou.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA