spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE | INCENDIU PUTERNIC ÎN BAIA MARE - Depozit cu polistiren în...

ACTUALIZARE | INCENDIU PUTERNIC ÎN BAIA MARE – Depozit cu polistiren în flăcări, la intersecția dintre Unirii și Alecsandri!

DISTRIBUIȚI

Un incediu puternic s-a produs în urmă cu puțin timp pe terenul fostei fabrici de mobilă Mobam, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu bulevardul Unirii. Potrivit surselor ActualMM.ro, se pare că un depozit cu polistiren a luat foc pe șantierul unde se construiește în aceste momente o galerie comercială. Aceleași surse ne-au precizat că există pericolul ca focul să se extindă.

Mai multe echipaje de pompieri acționează în aceste momente la fața locului.

ACTUALIZARE:

Nu mai puțin de 4 echipaje de pompieri și două echipaje de prim-ajutor SMURD au ajuns la fața locului, împreună cu poliția națională și locală. Din fericire, pompierii-militari au reușit să localizeze și lichideze incendiul rapid, înainte ca acesta să se extindă.

VIDEO INCENDIU

VIDEO LICHIDARE INCENDIU

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Depozitul de polistiren din curte de la Dru Relax il vede Garda de mediu Maramures sau Pompierii?Apropo daca nu stie nimeni polistirenul e folosit in.centrala termica pt.incalzirea apei din piscina si ortavirea in fiecare noapte a locuitorilor din zona.Si asta dureaza fix de un an de zile.

  2. Foarte urat sa nu publicati comentarii care nu va convin,dar care ar face un bine sanatatii populatiei sau ar preveni alte incendii de acest gen.Tind sa cred ca aveti un parteneriat sau relatii apropiate cu Dru Relax.Coruptia ucide.RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA