Acasă MARAMURESUL ISTORIC ACTUALIZARE ULTIMA ORĂ - Incendiu în Ieud, în zona primăriei (GALERIE FOTO/VIDEO)

ACTUALIZARE ULTIMA ORĂ – Incendiu în Ieud, în zona primăriei (GALERIE FOTO/VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În urmă cu puțin timp, pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în localitatea Ieud.

Din primele informații, focul a izbucnit la o casă situată în apropiere de primăria comunei.

Pentru stingerea focului au intervenit serviciul public de pompieri al Primăriei, dar și pompierii militari din Bogdan Vodă.

Actualizare:  Grigore Balea “Bendis” este primul sosit la locul incendiului declanșat la imobilul situat în comuna Ieud, nr.112, domiciliul lui Ioan Țicală. El era însă prea ocupat cu intervenția la fața locului (cu un furtun cu apă racordat în curtea proprietarului), astfel că l-a sunat pe viceprimarul Nelu Chindriș, pe care l-a rugat să anunțe el incendiul.

A fost deconectat curentul electric și a fost evacuat un autoturism aflat în garajul aceluiași imobil, lângă focarul de incendiu. Au sosit imediat și vecinii cu găleți cu apă, apoi, la scurt timp, pompierii de la Garda de Intervenție nr.2 Bogdan Vodă (și un echipaj SMURD), care au localizat și stins rapid incendiul.

Din ce spun martorii, pagubele au fost minime (o motoretă și o bicicletă arse, plus lemne de foc și porțiuni arse din magazia de lemne), dată fiind intervenția promptă a pompierilor și a voluntarilor.

Se pare că incendiul a fost declanșat de la un scurt-circuit al unei motorete, ce se găsea lângă depozitul de lemne al centralei termice (ori de la cenușa centralei termice, depozitată neglijent lângă depozitul de lemne și lângă motoretă).

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA