AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ IMPACT TERIBIL ÎN BAIA MARE - Victime încarcerate pe strada...

ACTUALIZARE 2/ IMPACT TERIBIL ÎN BAIA MARE – Victime încarcerate pe strada Gheorge Șincai

DISTRIBUIȚI

IMPACT TERIBIL ÎN BAIA MARE   Ziua accidentelor continuă în Maramureș și Baia Mare. Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Gheorghe Șincai din Baia Mare, în apropiere de Centrul Vechi.

Potrivit primelor informații, există și victime încarcerate. Pompierii intervin în aceste momente. Vom reveni cu imagini de la fața locului.

Actualizare:

Se pare că în accident a fost implicat un singur autoturism, de tip taximetru. Conform unor martori, se pare că în autoturism se aflau și pasageri. Vom reveni cu informații oficiale din partea polițiștilor.

Actualizare 2:

În taximetru s-ar fi aflat șoferul și alți trei pasageri, la momentul impactului. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, se pare că șoferul a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, a efectuat o manevră bruscă și s-a răsturnat.

În urma accidentului, pasagerii nu au necesitat îngrijiri medicale amănunțite. Șoferul, însă, a fost transportat de urgență la spital de către salvatori.

Cunoscuți ai șoferului au declarat pentru ActualMM.ro că acesta era angajat și ca șofer de transport valori. Potrivit unor martori, acesta nu purta centură de siguranță în momentul producerii accidentului.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Foto/ video: Denis Darian/ Simona si Tudor Dragos

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA