AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ: DEFECȚIUNE LA DRPCIV BAIA MARE - Direcția Regim Permise de...

ULTIMA ORĂ: DEFECȚIUNE LA DRPCIV BAIA MARE – Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor s-a ÎNCHIS

DISTRIBUIȚI

DEFECȚIUNE LA DRPCIV BAIA MARE Toate serviciile aparţinătoare Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunţă întreruperea activităţii marţi, 7 ianuarie, din cauza unui server picat. Se pare că activitatea va fi recuperată în cursul zilei de sâmbătă.

Sistemul informatic al Direcţiei Regim Permise s-a blocat, marţi dimineaţa, examinarea şi eliberarea carnetelor de conducere fiind blocată la ora transmiterii acestei ştiri, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful instituţiei, Florin Cătană.

A fost o mică problemă la sistemul de climatizare pentru zona de server, o problemă tehnică. Există nişte proceduri ce trebuie respectate şi durează. Încercam ca până la 10.30 să remediem situaţia. Dacă nu se întâmplă acest lucru, vom încerca să îi reprogramăm pentru sâmbătă”, a explicat Florin Cătană.

Conform sursei citate, cei care nu vor putea susţine probele de examinare marţi ar putea fi reprogramaţi în cursul zilei de sâmbătă.

În Baia Mare, se lucrează la ghișee, proba practica se desfășoară, conform programărilor, cu o decalare de aproximativ doua ore, datorită disfunctionalităților la nivel național.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA