spot_img
AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ: DECIZIE OFICIALĂ - Baia mare rămâne în CARANTINĂ

ULTIMA ORĂ: DECIZIE OFICIALĂ – Baia mare rămâne în CARANTINĂ

DISTRIBUIȚI

Măsura carantinei zonale se prelungește în municipiul Baia Mare. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că, în urma analizei epidemiologie, s-a decis păstrarea măsurii de carantinare a orașului.

Momentan nu a fost anunțată și perioada pentru care măsura se prelungește, dar nici alte măsuri suplimentare. Ieri, 23 noiembrie 2020, Baia Mare înregistra o rată a incidenței de 5,69 cazuri la 1.000 de locuitori, iar azi, INSP a anunțat o incidență de 5,49, potrivit purtătorului de cuvânt al CJSU Maramureș, Dan Bucă.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să informeze opinia publică despre faptul că au fost inițiate la nivel central, având în vedere analiza evoluției situației epidemiologice, procedurile stabilite de legislația în vigoare pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a municipiului Baia Mare, începând de astăzi, 25 noiembrie a.c., ora 17.00. După primirea Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Dr. Raed Arafat, vor fi comunicate măsurile care trebuie respectate în municipiul reședință de județ„, se arată în comunicat.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA