spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ NU ESTE CRIMĂ - Cauzele decesului de ieri de pe...

ACTUALIZARE 2/ NU ESTE CRIMĂ – Cauzele decesului de ieri de pe strada Castanilor au fost „medicale”

DISTRIBUIȚI

CRIMĂ ÎN BAIA MARE   O nouă crimă zguduie comunitatea băimăreană la doar câteva săptămâni de la oribilele crime de pe străzile Gării și Petre Dulfu, în care au murit patru oameni, o femeie decedând ulteriol la spital.

Din primele informații, o oribilă crimă a avut loc astăzi, 9 aprilie, pe strada Castanilor din oraș, în zona parcului Regina Maria. Suspectul ar fi chiar vecinul celui ucis. Aceștia s-ar fi certat pentru pământ iar spiritele s-au încins, ajungându-se la crimă.

Actualizare:

 

Detalii șocante ies la iveală în cazul omorului de astăzi din Baia Mare. Conform informațiilor noastre victima avea 62 de ani. Era în judecată pentru o alee comună cu suspectul, alee care era folosită de ambii pentru acces la proprietăți. Vecinii au susținut că agresorul a lucrat pe vremea regimului comunist, la Securitate și că era un om certăreț. ”Se certa cu toată lumea. Erau în judecată pentru alea acesta” a declarat un vecin pentru VasileDale.ro.

Anchetatorii l-au dus la audieri pe suspect. Totodată cadavrul a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei morții. Deocamdată unii vecini vorbesc că ar fi ucis cu un cuțit, alții că ar fi fost ucis cu o lovitură puternică de pumn.

Cert este că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș nu oferă deocamdată informații oficiale, spunând doar că vor trimite un comunicat de presă în cel mai scurt timp posibil.

Actualizare 2:

 

„In urma efectuarii necropsiei asupra cadavrului barbatului decedat ieri pe strada Castanilor din municipiul Baia Mare, s-a constatat că moartea a fost neviolentă si a fost provocata de cauze medicale. In cauza nu a fost dispusa nicio măsură preventivă împotriva vreunei persoane. Cercetările continuă in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a survenit decesul iar la finalizarea lor vor fi dispuse masurile legale”, arată IPJ Maramureș.

 

ActualMM

Sursă foto: Cătă Țineghe/ Axa News

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA