AcasăEvenimentACTUALIZARE - ULTIMA ORĂ - Cristian Heuberger a demisionat de la conducerea...

ACTUALIZARE – ULTIMA ORĂ – Cristian Heuberger a demisionat de la conducerea Colegiului Național ”Gheorghe Șincai”

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva minute, Cristian Heuberger, directorul Colegiului Național ”Gheorghe ȘIncai”, și Marina Lici, directorul adjunct al colegiului, și-au dat demisia din structura de conducere.

În urma dezvăluirilor făcute în exclusivitate de actualMM.ro, elevii colegiului și-au exprimat public nemulțumirile în cadrul unei întâlniri avute astăzi cu primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Liceenii s-au arătat nemulțumiți de obligativitatea purtării uniformei, aspectele stipulate în cadrul contractului educațional dar și de faptul că sunt supravegheați video în timpul orelor de curs.

Reacția conducerii la întâlnirea cu elevii și primarul Cătălin Cherecheș a fost prezentarea demisiei.

Actualizare: La orele prânzului, Cristian Heuberger și Marina Lici și-au prezentat demisiile la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

„În jurul prânzului atât domnul Heuberger cât și doamna Lici și-au depus demisia la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Au motivat amândoi, în scris, că au luat această decizie din motive personale. Până la numirea unei noi structuri de conducere, rămân amândoi în funcție. Dar sperăm ca, cât de repede, chiar în această săptămână, să convocăm Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean pentru a găsi o soluție pentru Colegiul Național „Gheorghe Șincai””, a declarat pentru 2.actualmm.ro, Ana Moldovan, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Simona Vasiac

CITEȘTE AICI ȘTIREA PUBLICATĂ ÎN EXCLUSIVITATE DE ACTUALMM.RO.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA