spot_img
AcasăActualitateULTIMA ORĂ: CJSU ANUNȚĂ NOI MĂSURI - Mai multe localități din județ...

ULTIMA ORĂ: CJSU ANUNȚĂ NOI MĂSURI – Mai multe localități din județ intră în carantină de mâine

DISTRIBUIȚI

CJSU Maramureș anunță noi măsuri în județ, în unele localități în care rata noilor infectări a atins praguri îngrijorătoare. Astfel, dacă până acum doar localitatea Remetea Chioarului se afla în carantină, începând de mâine măsura se va extinde și în localitățile aparținătoare – Remencioara, Berchez, Posta și Berchezoaia. De asemenea, se așteaptă documentele pentru instituirea carantinei zonale, începând de mâine, a comunei Groși, implicit satelor Satu Nou de Jos și Ocoliș.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență este abilitat să comunice faptul că a fost reanalizată situația epidemiologică și evoluția cazurilor la nivelul unității administrativ-teritoriale Remetea Chioarului și că a fost emis Ordinul nr. 6456 al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență prin care se instituie carantina zonala la nivelul întregii unități administrativ-teritoriale Remetea Chioarului (Remetea Chioarului cu satele aferente Remetea Chioarului, Remecioara, Berchez, Posta si Berchezoaia). De asemenea, se așteaptă de la nivel central documentele pentru instituirea carantinei zonale, începând de mâine, 19 februarie a.c., a comunei Groși, cu satele aparținătoare Groși, Satu Nou de Jos și Ocoliș”, se arată în comunicat.

Lista localităților în care rata incidenței noilor infectări a înregistrat creșteri semnificative, potrivit ultimei raportări a DSP Maramureș:

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA