AcasăNews AlertULTIMA ORĂ - Candidatul PNL la Primăria Baia Mare... nu era membru...

ULTIMA ORĂ – Candidatul PNL la Primăria Baia Mare… nu era membru PNL când a fost propus

DISTRIBUIȚI

În urma unui articol apărut pe 2.actualmm.ro, http://2.actualmm.ro/pe-surse-nici-colegii-nu-il-vor-nominalizarea-avocatului-alpinist-cristian-niculescu-tagarlas-la-alegerile-locale-din-vara-a-aprins-spiritele-in-tabara-liberala/, ne-a vizitat la redacție unul dintre membrii vechi ai PNL Maramureș, cu adeziune și carnet de membru din 1994. Dan Hotico a dorit să facă niște precizări cu privire la propunerea lui Cristian Niculescu Țâgârlaș drept candidat la Primăria Baia Mare.
În ședința în care s-a aprobat cedarea conducerii municipale PNL către Cristian Niculescu Țâgârlaș i s-a cerut să precizeze ”strategia, soluțiile, ce electorat are în spate, echipa de campanie şi modul în care va aborda campania electorală şi strategia de guvernare a oraşului Baia Mare după câştigarea alegerilor”. Dan Hotico precizează că nu li s-a comunicat nimic în acest sens. În plus, liberalilor băimăreni nu li s-a spus nimic despre ”chestiuni concrete referitoare la un posibil succes al domniei sale, SWOT- ul, punctele tari şi punctele slabe pentru ca să ştim ce-l recomandă pentru această candidatură”.

”Fac aceste precizări pentru că grupul dur al PNL Baia Mare, aşa cum am fost categorisiţi, vrem să ştim pe cine avem în frunte în această bătălie grea”, adaugă Dan Hotico.

Mai mult, la ședința respectivă s-a aflat că Cristian Niculescu Țâgârlaș nu a fost validat ca membru PNL.

”La sfârşitul alocuţiunii mele din cadrul şedinţei mai sus menţionate am vrut să asigur din start legalitatea candidaturii domnului CNT făcând toate demersurile pentru ca acesta să devină membru legal şi statutar al Organizaţiei PNL Baia Mare. Eu personal îl cunosc pe dânsul de foarte mult timp şi m-am simţit dator să precizez aceste lucruri pentru o bună şi sigură desfăşurare a campaniei electorale din luna mai”, spune Dan Hotico.

Surse din PNL Maramureș întăresc cele spuse de Hotico. Ele au precizat că după excluderea din PNL, odată cu episodul ”lupii tineri”, Cristian Niculescu Țâgârlaș a cerut reînscrierea în partid direct la centru, unde adeziunea a fost semnată de Crin Antonescu, pe atunci președinte al partidului. Numai că această cerere nu a fost niciodată discutată și validată în Biroul Politic Municipal al organizației Baia Mare, așa cum prevede statutul partidului. În ședința de joia trecută, când membrii organizației locale au ridicat problema legalității, Cristian Niculescu Țâgârlaș a explicat că adeziunea lui a fost validată de Biroul Politic Județean, fără să mai treacă pe la municipiu, ceea ce contravine statutului.

Aceleași surse spun că, de fapt, împotrivirea PNL Baia Mare nu vine neapărat din faptul că Țâgârlaș nu le-a cerut acceptul pentru adeziune cât faptul că el a venit impus de la centru, tratându-i mereu cu aroganță pe colegii băimăreni, deși în campanie ei vor duce greul.

”Aş dori să punctez şi faptul că eu ca persoană nu sunt jucăria nimănui de care să se poată folosi. Fac aceste precizări pentru cei care cred că am fost manipulat de către domnul Felician Cerneştean”, a adăugat Dan Hotico.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA