AcasăActualitateULTIMA ORĂ: ANUNȚ CJSU - Încă o localitate din județ intră în...

ULTIMA ORĂ: ANUNȚ CJSU – Încă o localitate din județ intră în carantină pentru două săptămâni

DISTRIBUIȚI

Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prefectul Vlad-Emanuel Duruș, a declarat că s-a primit Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat privind instituirea măsurii de carantinare zonală pentru localitatea Arduzel din unitatea administrativ-teritorială Ulmeni.

Ordinul de carantinare zonală va intra în vigoare de astăzi, 6 martie a.c., începând cu ora 19.00, pentru o perioadă de 14 zile. Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate în localitatea carantinată zonal, dar și de către cetățenii care vor tranzita localitatea Arduzel în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru.

Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Modelul de declarație poate fi descărcat AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA