AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE - Incendiu în Casa de Cultură

ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE – Incendiu în Casa de Cultură

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN BAIA MARE   Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva minute în interiorul Casei de Cultură din Baia Mare. Mai multe echipaje de pompieri-militari se află în aceste momente în drum spre urgență.

Momentan nu se cunosc detalii despre amploarea incendiului sau dacă există posibile victime.

ACTUALIZARE:

Potrivit ultimelor informații, se pare că nici o persoană nu a fost rănită. Incendiul ar fi pornit în interiorul clădirii, manifestându-se mai puternic la primul etaj. De asemenea, se pare că 40 de persoane, printre care 34 de copii, s-au autoevacuat. Cauza probabilă a producerii incendiului ar fi o țigară aprinsă aruncată pe unul dintre bannerele din clădire de către oamenii străzii care își fac veacul prin zonă.

“Incendiul a fost provocat de oamenii străzii care își fac veacul în zona asta, probabil că au fumat și au aruncat mucul de țigară și s-au aprins pereții. Sunt bannere și probabil că ele s-au aprins. Sunt foarte mulți oameni ai străzii în zonă. Poliția Locală ar trebui să îi ridice. Noi, ca și club, avem asigurare, restul nu știu dacă are Casa de Cultură. Însă, la noi nu s-a întâmplat nimic. Interiorul nu ne-a fost afectat”, a declarat reprezentantul clubului care funcționează în Casa de Cultură, potrivit VasileDale.ro.

GALERIE FOTO:

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA