AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE - Doi frați s-au aruncat de la...

ACTUALIZARE/ ALERTĂ ÎN BAIA MARE – Doi frați s-au aruncat de la etajul 5, pe bd-ul Traian

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ÎN BAIA MARE    Salvatorii și polițiștii băimăreni sunt în alertă. Două persoane au căzut de la etajul 5 al blocului cu numărul 15 de pe bd-ul Traian din Baia Mare, în urmă cu câteva minute.

Potrivit VasileDale.ro, se pare că cele două persoane sunt frați. Din păcate, unul dintre ei a decedat iar celălalt se află în stare critică.

Se pare că cei doi ar fi recurs la acest gest pentru că nu ar mai fi putut să-și plătească taxele.

ACTUALIZARE:

Surse ale ActualMM.ro arată că cei doi frați care s-au aruncat azi de la etajul 5 se numesc Marius și Adrian T. Din nefericire, pentru cel mai învârstă dintre cei doi, Marius, viața s-a sfârșit brusc, echipajele de salvatori ajunse la fața locului nemaiputând să facă nimic pentru el.

Marius era angajat ca barman într-un local din zona Parcului Mara din Baia Mare, iar azi, în momentul producerii tragediei, era liber de la muncă. Nu a dat de bănuit nimănui că ar putea recurge la acest gest extrem.

Adrian a fost preluat de către echipajul SMURD în stare critică și transportat de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare, efectuându-se inclusiv manevre de resuscitare. Starea lui este în continuare gravă, însă trăiește.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA