AcasăActualitate112ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 3 - Ameninţare cu bombă la Tribunalul Maramureş....

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 3 – Ameninţare cu bombă la Tribunalul Maramureş. A fost evacuat inclusiv platoul din faţa clădirii (FOTO)

DISTRIBUIȚI

ULTIMA ORĂ – Panică în rândul celor aflaţi azi, în jurul orei 10.00, în clădirea Tribunalului Maramureş. La un moment dat, s-a primit un apel care anunţa existenţa unei bombe aflate în incinta WC-ului din instituţie. Echipe de pirotehnişti se află în acest moment în clădire.

ULTIMA ORĂ Toată clădirea a fost evacuată. Toate ședințele au fost suspendate.

pirothnisti

ACTUALIZARE 1: A fost evacutat tot platoul din faţa instituţiei, unde se adunaseră oamenii. Inclusiv traficul rutier în zonă a fost blocat.

bomba-tribunalbomba2

ACTUALIZARE 2: 

Nici la ora 12:30, în incinta Palatului de Justiție, nu este permis accesul, nici pentru magistrați și nici cel al publicului. Pirotehniștii fac în continuare verificări, ancheta fiind în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 3:

Pirotehniștii au ridicat din baia instituției o valiză suspectă.

„A fost vorba despre o imitaţie a unui dispozitiv explozibil improvizat. DEI în limbaj de specialitate. Avea inclusiv acele fire luminoase. Procedura utilizată a fost disuperea mecanică a firelor. Aceasta s-a făcut în condiţii de siguranţă. Nu a bubuit, întrucât nu conţinea material explozibil. Cel mai probabil a fost aşezat la intimidare. Procurorul aflat permanent preia acum ancheta. Misiunea SRI s-a încheiat cu succes”, a declarat pentru Infomm.ro Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI.

Ştire în actualizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA