spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACȚIUNE ÎN BAIA MARE - Șofer URBIS, scandal cu un adolescent...

ACTUALIZARE/ ACȚIUNE ÎN BAIA MARE – Șofer URBIS, scandal cu un adolescent și mama acestuia în satul Săsar

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE ÎN BAIA MARE  Un caz grav a avut loc în urmă cu puțin timp în Baia Mare, Potrvit primelor informații, se pare că șoferul unui autobus URBIS a fos bătut de mai multe persoane, chiar de față cu pasagerii, în zona Săsar din oraș.

Conform informațiilor furnizate de Urbis SA acest incident este primul pe această rută. Șoferul Urbis are aproximativ 45 de ani și lucrează la societatea băimăreană de transport în comun de aproximativ 5 ani.

A fost vorba despre un conflict verbal izbucnit pe traseu între șofer și un tânăr de etnie romă, pe motiv că cel din urmă a întârziat urcarea în autobuz. Ca urmare, călătorul a devenit agresiv și a început să îl înjure pe șofer. Controlorii, care se aflau în autobuz, i-au atras atenția să înceteze, iar pe traseu s-au dat jos. Între timp, tânărul și-a alertat familia, care l-au așteptat atât pe el, cât și pe șofer, la capăt de linie, în Săsar, nu departe de Pirită. Unul dintre ei avea în mână un par. Șoferul nostru a apucat să sune la 112, nu știu dacă nu cumva s-a baricadat în cabină. Au fost și ceva îmbrânceli, întrucât șoferului i-a fost smuls lănțișorul de la gât. A venit poliția între timp. Călătorii au fost transportați la stația din cartierul Depozitelor, iar autobuzul se află aici. Toți cei implicați au fost conduși la audieri”, a declarat Ioan Fârte pentru VasileDale.ro.

 

ACTUALIZARE:

 

Potrivit informațiilor furnizate de către polițiști pentru ActualMM.ro, se pare că nu a fost forba despre nici o infracțiune, respectiv nici o persoană nu a fost lovită.

Mai exact, potrivit polițiștilor din Recea, care au intervenit la fața locului, totul s-a întâmplat în următorul fel: un adolescent de 17 ani care a urcat într-un autobus Urbis dintr-o stație din Baia Mare s-a luat la ceartă cu șoferul autobusului pe motiv că acesta nu ar fi vrut să aștepte până urcă în mijlocul de transport. Situația a evoluat până în punctul în care ambele persoane implicate și-au adresat injurii, șoferul acuzând că a fost înjurat de către adolescent toată ruta până în satul Săsar.

Tânărul de 17 ani și-a sunat mama, aceasta așteptându-l în stația din Săsar, moment în care a început la rândul ei să-i adreseze injurii șoferului de autobus. În timpul „scandalului”, din neatenție, șoferul autobusului și-a pierdut o brățară de aur, aceasta fiind recuperată la scurt timp.

Nici una dintre persoanele implicate nu a dorit să depună plângere. În schimb, șoferul autobusului a depus o reclamație împotriva mamei adolescentului, polițiștii urmând a lua măsurile legale care se impun (cel mai probabil, femeia va fi sancționată contravențional).

„Cu privire la aspectele apărute în spațiul public, conform cărora un șofer de autobuz ar fi fost agresat, vă comunicăm că polițiștii din Recea au intervenit la o stare conflictuală între șoferul unui autobuz și o femeie din Sat Săsar, în urma unui apel prin SNUAU 112. Au fost identificate toate persoanele implicate, constatându-se că a avut loc un schimb de replici și s-au adresat injurii, fără ca vreo persoană să fie victima unei agresiuni fizice. Nu a fost depusă nicio plângere, șoferul autobuzului a depus o reclamație urmând ca polițiștii să ia măsuri legale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Maramureș, Florina Meteș.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA