spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACȚIUNE ÎN BAIA MARE - Șofer înconjurat de 3 mașini de...

ACTUALIZARE/ ACȚIUNE ÎN BAIA MARE – Șofer înconjurat de 3 mașini de Poliție pe strada Culturii

DISTRIBUIȚI

Acțiunile se țin lanț în Baia Mare. În urmă cu câteva minute, nu mai puțin de 3 echipaje de Poliție au prins și înconjurat un autoturism în trafic, la semafor, pe strada Culturii din Baia Mare.

Conform surselor ActualMM, se pare că ar fi fost vorba despre un accident rutier, mai exact o tamponare. Șoferul unui autoturism a lovit o altă mașină în trafic, iar la fața locului au fost chemați polițiștii. Conform surselor noastre, șoferul care a produs tamponarea ar fi băut, etilotestul indicând în cazul acestuia o concentrație de 0.81 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Aceleași surse ne-au furnizat informații care arată că șoferul băut a fugit de polițiști, fiind prins pe strada Culturii.

ACTUALIZARE:

Unul dintre șoferii implicați în evenimentul rutier de aseară (cel care conducea mașina marca Volkswagen cu numere de Satu Mare), de pe strada Culturii din Baia Mare ne-a contactat și povestit întreaga întâmplare. Potrivit acestuia, în timp ce conducea în zona Dacia Service de la ieșirea din oraș, într-un sens giratoriu, un autoturism marca Audi cu numere de Maramureș l-a accidentat, după care a accelerat rapid încercând să fugă de la fața locului. Cititorul nostru ne-a povestit că a sunat la Poliție și a pornit în urmărirea Audi-ului, vorbind în același timp cu agenții pentru a le spune încotro se îndreaptă fugarul.

Ajunși pe strada Culturii, șoferul Volkwagen-ului a reușit să depășească fugarul și s-a poziționat în fața acestuia, blocând-ul. În încercareade a scăpa din nou, șoferul fugar a încercat să accelereze și să intre în intersecție pe roșu, însă a reușit doar să mai lovească o dată mașina păgubitului. Profitând de moment, bărbatul s-a dat jos din mașină și i-a luat cheile de la mașină fugarului, până la venirea polițiștilor.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA