AcasăActualitateACTUALIZARE/ ACȚIUNE DE SALVARE - Tânăr în șoc anafilactic pe Creasta Cocoșului

ACTUALIZARE/ ACȚIUNE DE SALVARE – Tânăr în șoc anafilactic pe Creasta Cocoșului

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE DE SALVARE Salvamontiștii maramureșeni deafășoară chiar in aceste momente o acțiune de salvare contracrobometru. Salvatorii au fost anuntați de faptul că un tâmăr de 29 de ani, aflat pe drumul dintre Vârful Gutâi și Creasta Cocoșului ar fi intrat în șoc anafilactic după ce a fost înțepat de o insectă.

Starea generală a tânărului este precară, acesta umflăndu-se și având stări puternice de greață și vărsături.

Două echipe de prim răspuns, împreună cu o echipă special medicalizată, una din Cavnic si una din Baia Mare, se deplaseaza în aceste momente spre locul în care se află bărbatul.

 

ACTUALIZARE:

 

Misiunea salvatorilor maramureșeni s-a încheiat cu succes. Tânărul de 29 de ani a fost stabilizat, urcat în elicopterul SMURD și trabsportat la Spitalul Județean din Baia Mare.

Primii care au ajuns la locația victimei au fost echipa de prim răspuns a salvamontiștilor și un echipaj SMURD. Deși s-a pierdut timp prețios, echipajele fiind nevoite să meargă pe jos, aceștia au reușit să-l stabilizeze pe bărbatul care se afla într-o stare gravă, până la venirea elicopterului de la Târgu Mureș.

Mulțumim colegilor de la Smurd, celor două doamne medic și asistentă, STS pentru claritate și informare rapidă, colegului nostru Adi David, șeful comisiei aero al Salvamont România și echipajului elicopterului Smurd 340″, a fost mesajul salvamontiștilor.

ActualMM

Foto: arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA