Acasă Actualitate ACTUALIZARE/ ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ - Un motociclist ceh a căzut într-o...

ACTUALIZARE/ ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ – Un motociclist ceh a căzut într-o prăpastie de 60 de metri

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT GRAV ÎN MARAMUREȘ  Misiune de salvare contracronometru a salvamontiștilor maramureșeni. Aceștia au fost anunțați de faptul că un bărbat de naționalitate cehă, motociclist, a căzut cu motocicleta într-o prăpastie de 60 de metri.

Se pare că bărbatul parcurgea un traseu de off road cu motocicleta când s-a întâmplat totul.

A fost solicitat și un elicopter cu un echipaj de prim ajutor. Echipajul de pe elicopter a fost lăsat în zona menționată. La acțiune participă și o echipă de vânători, având în vedere că în zonă ar da târcoale o haită de lupi. Potrivit Vasile Dale, prăpastia ar fi în zona Șugău.

 

ACTUALIZARE:

După o intervenție de câteva ore, la ora 1:00 noaptea motociclistul ceh a fost preluat de către echipajele de salvare și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Intervenția a fost una dificilă cu cât locul în care a căzut bărbatul era greu accesibil.

Se pare că acesta se deplasa cu un grup de motocicliști la momentul accidentului. Dintre toți, bărbatul era singurul care nu purtase cască de protecție. În urma căzăturii, acesta s-a ales cu multiple traumatisme la nivel cranian și toracal. Echipajul SMURD, alături de salvamontiști au reușit să îl stabilizeze și să îl bage în ambulanță pentru a fi transportat cât mai repede la spital.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA