AcasăNews AlertVIDEO - UPDATE - ULTIMA ORA - Sase colibe in flacari pe...

VIDEO – UPDATE – ULTIMA ORA – Sase colibe in flacari pe Craica

DISTRIBUIȚI

Urmareste primele imagini de la fata locului

Urmareste materialul brut

Incendiu violent in urma cu cateva minute in celebrul deja cartier baimarean Craica. Din primele informatii patru colibe au fost mistuite complet de flacari. Nu se cunoaste deocamdata cauza izbucnirii focului si nici daca in colibe au ramas persoane sau au reusit toate sa iasa in timp util. Cert este ca nimic nu a ramas din constructiile respective. Echipajele de pompieri localizeaza focul chiar in aceste momente.

Actualizare 1: Din primele verificari se pare ca focul ar fi izbucnit intr-una dintre gospodarii unde o femeie ar fi facut de mancare pe o soba. Scantei de la cosul de evacuare al fumului au zburat pe acoperis si de aici s-a aprins constructia. Imediat focul s-a extins la alte trei colibe.

Actualizare 2:

Eu nu ştiu ce s-o întîmplat. Fata mea o rămas cu trei copii pe drumuri. Nu am apucat să socatem nimic, nici acte, nimic, toate actele is arse. Nu ştiu ce e acolo. Cineva o dat foc numai cineva de aici” a spus o femeie. „Taci tu  ca femeia aia o facut de mancare in casă şi o luat foc” striga alta. „Aşa fac foc in casa de parcă ar fi iarna. De ce nu o scos soba afara! O trebuit să dea foc la case. Acum o să stăm în stradă” urla alta femeie. „Nu puteai intra sa salvezi ceva. Totul ardea. Foc extraordinar. Asa ceva nu am mai vazut. Abia acum l-o stins pompierii cand s-o mai domolit focul” povesteste un barbat.

Actualizare 3:
Pompierii militari au ajuns urgent la fata locului. „Am fost solicitaţi la un incendiu pe Craica, la sosirea apelului am primit informatia ca arde o casă. Cînd am sosit aici ardeau deja două locuinţe din aceeaşi zonă, iar la încheierea itnervenţiei au mai fost afectate şi altele. Nu există victime. Urmează să stabilim cauza” a declarat lt. Nicusor Miclaus, ISU Maramures.

Acest foc vine la cateva saptamani de la un alt incendiu izbucnit in acelasi cartier de rromi.

Urmareste video filmat la 20 august 2011:

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA