Acasă sinucidere maramures ULTIMA INVENȚIE - “Tampoane” pe bază de canabis! Vei uita de durerile...

ULTIMA INVENȚIE – “Tampoane” pe bază de canabis! Vei uita de durerile menstruale

DISTRIBUIȚI

Oamenii de știință au venit în ajutorul femeilor cu o idee absolut șocantă: s-au inventat tampoanele cu canabis, care te ajută să scapi de durerile menstruale.

Un nou produs pentru ameliorarea durerilor, care se adresează femeilor care se tot plâng de crampe în perioada menstruaţiei, va fi în curând disponibil în Statele Unite ale Americii. Acesta a fost creat de o companie din California, intitulată Foria Relief, fiind niște “tampoane cu canabis”. Mai exact, nu este vorba chiar de niște tampoane vaginale, ci sunt mai degrabă niște „supozitoare vaginale pe bază de canabis”, în formă de tampoane, însă nu au capacitatea absorbantă a produselor de igienă intimă pentru femei de tipul tampoanelor vaginale.
Reprezentanţii Foria, companie faimoasă pentru un alt produs: un lubrifiant cu canabis (un lubrifiant special conceput pentru femei), spun că noul lor produs va ameliora durerea prin faptul că relaxează muşchii din jurul uterului, colului uterin şi ovarelor.
Reprezentanţii companiei pretind că femeile care vor folosi acest produs se vor bucura de multe beneficii pe care le oferă canabisul, vor scăpa de dureri şi crampe, însă fără să se confrunte cu efectele acestei substanţe. Aşadar, medicamentul în cauză este destinat pentru uz intern vaginal şi nu poate fi consumat de amatoarele de canabis.
Libertatea.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA