AcasăEvenimentSportUEFA a anuntat ca Dinamo si Rapid ar putea fi excluse trei...

UEFA a anuntat ca Dinamo si Rapid ar putea fi excluse trei sezoane din Cupele Europene

DISTRIBUIȚI

UEFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că grupările Rapid şi Dinamo vor fi excluse trei sezoane din cupele europene dacă nu vor dovedi până la 31 martie că şi-au plătit datoriile. În plus, cele două formații bucureștene au fost amendate cu câte 100.000 de euro. 
La 30 noiembrie, UEFA a decis ridicarea suspendării primelor pentru competiţiile europene în sezonul 2012/2013 în cazul a 16 cluburi, între care şi FC Vaslui, procedurile continuând în cazul altor grupări, printre care şi Rapid şi Dinamo. Forul a decis atunci trimiterea cazurilor grupărilor HNK Hajduk Split (Croaţia), NK Osijek (Croaţia), Málaga CF (Spania), FC Rapid Bucureşti (România), FC Dinamo Bucureşti (România), FK Partizan (Serbia) şi FK Vojvodina (Serbia) la a doua cameră a Instanţei de Control Financiar.
UEFA anunţase, la 11 septembrie, îngheţarea primelor pentru competiţiile europene în sezonul 2012/2013 pentru 23 de cluburi, între care şi Dinamo, FC Vaslui şi Rapid, din cauza întârzierii plăţilor, aceasta fiind prima măsură a fair-play-ului financiar. (sursa: antena3.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA