AcasăActualitate112UCIS CU O BAIONETĂ – Un tânăr din Craiova și-a găsit sfârșitul...

UCIS CU O BAIONETĂ – Un tânăr din Craiova și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să-și apere prietenul

DISTRIBUIȚI

UCIS CU O BAIONETĂ  Felix Cristian Bîscă, zis Bimby, în vârstă de 27 de ani, din Craiova, a fost ucis în noaptea de 2 spre 3 septembrie 2017 în plină stradă cu un cuţit tip baionetă. Atacatorul a fost arestat şi riscă să stea în spatele gratiilor până la 20 de ani.

Felix Cristian Bîscă, zis Bimby, de 27 de ani, din Craiova, a fost ucis în noaptea de 2 spre 3 septembrie 2017 în faţa unui magazine din cartierul Brazda lui Novac. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că între victimă şi atacator a izbucnit un conflict, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi.

Florentin Popa l-a înjunghiat pe Felix Cristian Bîscă în inimă cu un cuţit tip baionetă.   „În noaptea de 2 spre 3 septembrie, în timp ce se aflau în faţa magazinului nonstop situat lângă staţia de autobuz de la Complexul Baba Novac din cartierul Brazda lui Novac, între victima Bîscă Felix Cristian şi Popa Florentin s-a iscat un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi.

Conflictul verbal a degenerat, în ciuda faptului că martorii prezenţi au încercat să-l aplaneze, astfel că inculpatul Popa Florentin a reuşit să înjunghie victima în zona precordială, peste umărul unui martor, cu ajutorul unui cuţit tip baionetă, cu lungimea lamei de 31 de centimetri. Ca urmare a loviturii aplicate, victima s-a prăbuşit la sol, decedând la scurt timp, astfel că, la sosirea ambulanţei, echipajul medical a constatat decesul“, susţin procurorii din cadrul Prachetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Apropiaţii lui Felix Bîscă, zis Bimby, au precizat că acesta a plătit cu viaţa pentru că a încercat să îşi apere un prieten.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA