Ucigă-l toaca!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Inscripţie pe un desen
“Javra ordinară a ieşit afară” dintre popi şi a coborat la ţârcovnici în curtea din dos a GdS-ului. Uneori, ucigă-l toaca se simte bine când e tămâiat, mai ales de acest grup al monologului social. “Marele” luptător anti-comunist, care ţipă sus şi tare că USL înseamnă “restauraţia” în România, părea netulburat, aşezat între Magda Cârneci, fiica poetului proletcultist Radu Cârneci, care a scris, printre altele, “Odă Partidului Comunist”, şi Andrei Cornea, fiul criticului literar Paul Cornea, membru al “escadronului” de înverşunaţi critici comunişti care au măcelarit literatura românească după 1944: Paul Georgescu, Ovid Crohmălniceanu, N. Tertulian, M. Petroveanu, Silvian Iosifescu, Savin Bratu.

Din asistenţă făcea parte şi Andrei Oişteanu, nepotul tovarăşului Leonte Răutu, tartorul de la Secţia de agitaţie şi propagandă a Comitetului Central al Partidului Comunist Român. Restul nu se vedea, dar se auzea pupându-l cu sârg pe Băsescu în ciuda mirosului de trăscău pe care îl emana odată cu vorbele bălmăjite.

Această adunare a intelighenţiei “de marcă” (germană) nu l-a contestat pe tiranul Ceauşescu, dar acum şi-a făcut o meserie din a contesta orice se atinge de “idolul” ei suspendat de la Cotroceni. Aceşti plozi care au copilărit pe treptele palatelor Pelişor şi Mogoşoaia s-au transformat astăzi în nişte bătrânei plini de ură care vor să ne înveţe democraţia. Care democraţie? Cea pe care au învăţat-o de la părinţii lor?

Domnu’ Băsescu, ei sunt restauraţia! La GdS (dialogul e mai mic), suspendatul a făcut tot ce ştie el: a deversat lături mincinoase printre sughiţuri şi hăhăieli gâjâite. Simandicoasa adunătură a fost totuşi în mare câştig pentru că a aflat orarul cârciumilor de la sate, dar a avut şi emoţii tresărind înfiorată la auzul manifestanţilor de pe Calea Victoriei care strigau “Băsescu la puşcărie!”.

Mă oripilează să văd cum Traian Băsescu, după ce a rupt şi a aruncat la gunoi Constituţiile, a păstrat copertele şi ne sfidează în fiecare zi grăind în faţa peretelui tapetat cu ele! Fiecare copertă aparţine unei Constituţii pângărite.

Sunt surprins însă că poliţia rutieră — văzând la televiziune declaraţiile pe care le face Băsescu de la volanul Loganului popular seara când părăseşte sediul de campanie — nu trimite un echipaj să-i vâre în gură un etilotest. Probabil se ştie că, la colţ, aşteaptă un echipaj SPP care îl înfundă pe suspendat într-un Mercedes şi îl duce in Primăverii.

Oameni buni, mergeţi la vot! Votaţi DA ca să alungăm diavolul Băsescu din Cotroceni şi să ţină minte toată viaţa lui şutul pe care i l-a tras în cur poporul român!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA