AcasăEvenimentSportTURNEUL CAMPIONILOR - Tecău şi Rojer au câștigat în două seturi...

TURNEUL CAMPIONILOR – Tecău şi Rojer au câștigat în două seturi primul meci și au făcut un pas important spre semifinale

DISTRIBUIȚI

Horia Tecău a debutat cu un succes important la Turneul Campionilor, alături de Jean-Julien Rojer, cei doi învingând luni perechea Marcin Matkowski (Polonia) / Nenad Zimonjic (Serbia), scor 6-2, 6-4. Succesul în două seturi le oferă învingătorilor o șansă în plus în lupta pentru calificarea în semifinale.

Primul set a fost permanent la dispoziția perechii româno-olandeze, cei doi reușind două break-uri consecutive și servind ambii foarte solid. În setul al doilea, după încă un break reușit de Horia, partenerul său a scăzut nivelul jocului și a cedat serviciul.

Au urmat încă două game-uri dificile pentru favoriții doi ai întrecerii londoneze, dar Horia a reușit aproape de unul singur să păstreze în joc echipa sa. Apoi a urmat încă un break și la 5-3 trei mingi de meci. Matkowski le-a salvat pe toate cu un serviciu puternic, dar în ultimul game Horia a servit și el foarte bine și a încheiat disputa după o oră și 7 minute.

În celălalt meci al zilei de luni, perechea Ivan Dodig (Croţia)/Marcelo Melo va înfrunta cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, de la ora 20:00.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA