Acasăsinucidere maramuresTURIŞTI RĂTĂCIŢI - Jandarmii montani din Cavnic au recuperat trei turişti rătăciţi...

TURIŞTI RĂTĂCIŢI – Jandarmii montani din Cavnic au recuperat trei turişti rătăciţi în munţii Gutâi. Doi clujeni şi un maramureşean şi-au rupt picioarele la schi

DISTRIBUIȚI

Patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Cavnic, a fost sesizată de către personalul Salvamont, că trei persoane, datorită ceţii foarte mari, s-au rătăcit cu snow-mobilul, la aproximativ 3 km de pârtia de schi „Icoana”, din Cavnic. Patrula montană împreună cu reprezentanţii Salvamont s-au deplasat în zonă şi-au început căutările, reuşind localizarea lor după aproximativ douăzeci şi cinci de minute. S-a luat măsura acordării primului ajutor, după care au fost transportaţi la baza pârtiei.

Persoane accidentate pe pârtia de schi de la Cavnic …

Patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Cavnic, împreună cu reprezentanţii Salvamont, au intervenit la salvarea a două persoane şi anume Marius Pop de 42 ani, din Floreşti, judeţul Cluj şi Daniel Chira de 24 ani, din Dealu Mare, căzute pe pârtia de schi, primul acuza dureri la piciorul drept, fractură la gleznă, iar celălalt la piciorul stând, fractură de ligamente. S-a luat măsura acordării primului ajutor, după care au fost transportaţi la baza pârtiei, de unde au fost preluaţi de câte o maşină şi transportaţi la Spitalul Judeţean din Baia Mare, pentru investigaţii.

 … dar şi pe cea de la Şuior

Patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Mogoşa a observat în zona pârtiei Şuior, o persoană căzută pe pârtie. În urma accidentului, Dan Ofiniaş în vârstă de 24 ani din Baia Sprie, a suferit o leziune la genunchiul drept, acordândui-se de către jandarmi şi salvamontişti primul ajutor şi fiind condus la baza pârtiei, unde a fost preluat de o maşină şi transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare, pentru investigaţii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA