AcasăLifestyleMondenTURISM - Turnul Ștefan rămâne una dintre atracțiile turistice ale municipiul Baia...

TURISM – Turnul Ștefan rămâne una dintre atracțiile turistice ale municipiul Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Odată reabilitate și introduse în circuitul turistic, Turnul Ștefan din Baia Mare și Piața Cetății au devenit cele mai vizitate obiective din municipiu.

De la mijlocul lunii februarie, când a fost deschis publicului, Turnul Ștefan a primit peste 5.000 de turiști, mulți dintre ei români și maghiari. Cei care au făcut un popas turistic la monumentul istoric care veghează Piața Cetății au fost fascinați și de priveliștea pe care o oferă zona.

Din 26 februarie, de când a fost permis accesul publicului în Turnul Ștefan, 5.325 de turiști au ales să urce treptele către un peisaj de ansamblu asupra municipiului Baia Mare.

„Dintre aceștia majoritatea, 4.127, sunt cetățeni români și peste 1.800 sunt străini. Turiștii străini interesați să viziteze Turnul Ștefan sunt de cele mai multe ori maghiari. Perioadele frecvente de vizitare nu sunt neapărat cele din weekend. Turiștii care au vizitat Turnul Ștefan au trecut pe la obiectivul turistic și în zilele de luni sau miercuri”, au spus reprezentanții Direcției de Comunicare din cadrul Primăriei Baia Mare.

Turnul Ștefan poate fi vizitat zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00. În timpul weekend-ului, porțile obiectivului turistic sunt deschise între orele 12:00 și 16:00.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA