AcasăActualitateSocialTURISM - Proprietarii de pensiuni din Maramureş se pregătesc pentru Paşte şi...

TURISM – Proprietarii de pensiuni din Maramureş se pregătesc pentru Paşte şi 1 Mai

DISTRIBUIȚI

Proprietarii de pensiuni tradiţionale din Maramureş se pregătesc de zor pentru Sărbătorile Pascale care în acest an cad pe 1 Mai. Deşi o parte dintre hotelieri se plâng că vor pierde o parte dintre clienţii care în mod normal i-ar fi vizitat de 1 Mai, cei care au pensiuni tradiţionale se bucură şi spun că au doar de câştigat.

„Nu pierdem deloc, din contră. De 1 mai, Ziua internaţională a muncii toată lumea e liberă şi va veni în Maramureş. Cei care serbează Paştele vor serba Paştele, cei care nu, nu. Dacă nu vor dori să stea la o pensiune unde se vopsesc ouă roşii, vor pleca în altă parte, şi aşa toată lumea va avea clienţi”, spune Victoria Berbecaru, preşedintele ANTREC Maramureş.

Berbecaru mai spune că Paştele în Maramureş, pe Valea Izei, sunt spectaculoase, unul dintre puţinele locuri din lume unde tradiţia renaşte, astfel că turiştii vor veni de peste tot din lume tocmai pentru că sunt liberi de 1 Mai.

„Paştele pe Valea Izei sunt spectaculoase şi lumea a reînceput să poarte hainele tradiţionale. La asta se adaugă şi bucatele delicioase, aşa că vom avea turişti de peste tot, tocmai pentru că lumea e liberă de 1 Mai. Va fi şi cald, deci toată lumea este în avantaj”, a mai adăugat Victoria Berbecaru.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA