AcasăActualitate112TUPEU TIPIC ROMÂNESC - Tatăl adolescentului care a încercat să omoare un...

TUPEU TIPIC ROMÂNESC – Tatăl adolescentului care a încercat să omoare un polițist i-a cerut unui martor să mintă

DISTRIBUIȚI

Un adolescent de numai 16 ani, Adelin Saicu, a fost trimis în judecată în luna aprilie, după ce a fost la un pas de a-l înjunghia la început de an pe un polițist de la ordine publică din Bistrița. Trimis în judecată este și tatăl său, care i-ar fi cerut unui martor să mintă, relatează Bistrițeanul.

La mijlocul lunii ianuarie, un adolescent de 16 ani ataca cu un polițist de la ordine publică cu un cuțit. Doar prezența de spirit a polițistului a făcut ca acest incident să nu se trasforme într-o crimă. Luna ce tocmai a trecut, adolescentul de 16 ani a fost trimis în judecată pentru ultraj în dauna unui lucrător de poliție, în varianta tentativei de omor. Se pare că minorul ar fi fost nemulțumit de faptul că polițistul l-ar fi amenat și l-a atacat.Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.
Trimis în judecată a fost și Daniel Saicu, care, la nici două luni de la incident a încercat să determine un martor să mintă, pentru a-și scăpa fiul. Acesta este judecat sub control judiciar.

„Anterior datei de 03.03.2017, Saicu Daniel a determinat pe un martor să facă declarații nerorespunzătoare adevărului, cu privire la comiterea faptei, urmărind astfel, disculparea inculpatului minor (fiu)”, precizează prim-procurorul adjunct și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Angela Sîngeorzan.

Influențarea unui martor nu este singurul „tertip” la care a apelat familia adolescentului. Se pare că acesta a depus și o plângere la Parchet împotriva polițistului pe care l-a atacat și ar fi încercat să obțină documente care să ateste că are probleme psihice și că nu ar fi avut discernământ atunci.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA