AcasăActualitate112TUPEU INFRACŢIONAL – Ţeparul a lovit din nou. Alte două persoane au...

TUPEU INFRACŢIONAL – Ţeparul a lovit din nou. Alte două persoane au fost înşelate de “cumpărătorul” de telefoane. Vezi fotografia suspectului

DISTRIBUIȚI

TUPEU INFRACŢIONAL Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii a două infracţiuni de abuz de încredere, după ce două persoane au reclamat faptul că au rămas fără bunurile pe care încercau să le vândă.

Miercuri, 19 iulie, la interval de jumătate de oră, sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-au prezentat doi tineri care le-au relatat poliţiştilor două situaţii asemănătoare.

Tinerii, unul în vârstă de 19 ani, altul în vârstă de 29 de ani, s-au întâlnit fiecare cu o persoană necunoscută pe terasa unor localuri din municipiu pentru a-şi vinde telefoanele mobile.

În ambele cazuri, persoana necunoscută a invocat faptul că ar dori să-i arate telefonul şi prietenei lui care se află în local şi a reuşit să dispară fără să fie observat de victime.

Prejudiciul estimat este la suma de 1.650 de lei, respectiv 900 de lei.

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară investigaţii pentru identificarea persoanei/persoanelor bănuite de comiterea faptelor şi pentru recuperarea prejudiciului.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

foto Vasile Dale

Citeşte cazul anterior aici: BĂIMĂREAN ÎNȘELAT – Hoțul s-a dat drept patronul unui local și a dispărut după ce i-a cerut telefonul să i-l arate nevestei

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA