AcasăEvenimentTU EȘTI ASIGURAT? - F.I.C - BROKER AGENT DE ASIGURARE îți oferă...

TU EȘTI ASIGURAT? – F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE îți oferă consultanță de specialitate pentru TOATE tipurile de asigurări, zilnic, în Vivo Mall Baia Mare, de Luni pana Duminica intre orele 10:00  –  22:00

spot_img

DISTRIBUIȚI

Asigurările, de la RCA obligatoriu pentru autoturismul pe care îl conduceți și până la asigurarea de sănătate sau a locuinței, au fost și sunt în continuare parte din baza liniștii personale în anul 2019. Ai avut un accident? Mașina ți-a fost distrusă? Te-ai îmbolnăvit și ești în imposibilitatea de munci pentru a te întreține sau a-ți întreține familia? Exemplele ar putea continua la nesfârșit, un lucru fiind clar: nimeni nu își dorește nimic din toate acestea. Și totuși, acestea se pot întâmpla – aici intervine necesitatea unei ASIGURĂRI gândite special pentru nevoile fiecăruia dintre noi.

 

Consultanță profesională, axată pe nevoile personale

Dar cum știm ce fel de asigurare ar acoperi necesitățile noastre personale? Pentru că, nu-i așa, nici o persoană nu este identică cu alta și, astfel, nici nevoile nu sunt neapărat aceleași. Sigur, există consultanți în acest domeniu care te-ar putea îndruma, însă majoritatea acestora lucrează pentru o singură firmă de asigurări. Pentru ca tu să poți primi cea mai avantajoasă ofertă de pe piață, ai nevoie de cineva care are experiența necesară pentru a-și oferi consultanța potrivită, dar care nu este „legat” de o firmă anume, cineva care se gândește strict la avantajele de care poți TU să beneficiezi.

FIC – BROKER AGENT DE ASIGURĂRI are experiență în domeniul asigurărilor, fie că e vorba de asigurări medicale de călătorie, locuință, RCA, etc., nefiind singurul atu pe care F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE îl are: consultanța este oferită GRATUIT!

 

Program ZILNIC între orele 1000 și 2200 , în Vivo Mall Baia Mare, la parter lîngă casele de marcat ale hipermarket-ului CORA

Sigur ți s-a întâmplat să uiți de asigurarea obligatorie RCA și data la care expiră și ți-ai amintit, cel mai probabil, înainte de a face un drum mai lung și la o oră la care majoritatea brokerilor de asigurări din Baia Mare au închis. Ei bine, nu mai e cazul: F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE te așteaptă în Vivo Mall Baia Mare, la parter, lângă hipermarket-ul CORA , în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00, chiar și sâmbătă și duminică! Desigur, cel mai probabil, odată ce vei apela la serviciile F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE, să uiți de asigurarea obligatorie RCA nu va mai fi o problemă pentru că vei primi AUTOMAT un mesaj cu câteva zile înainte de data de expirare a asigurării.

 

CASCO la preț de RCA

Evident, veștile bune nu se opresc aici. În cazul în care ai o mașină mai nouă de 15 ani și alegi F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE pentru a-ți încheia polița RCA, ai parte de un alt beneficiu: indiferent, de perioada pe care se încheie polița (o lună, șase, doisprezece luni) ai asigurare CASCO la preț de asigurare RCA!

Dacă nu ești sigur că F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE e cea mai bună alegere pentru tine, găsește-i oricând între orele 10:00 și 22:00 în Vivo Mall Baia Mare, la parter lângă casele de marcat ale hipermarket-ului CORA și convinge-te singur!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA