Acasă Eveniment Trupul neînsufleţit al lui Dan Muresan,fiului fostului ministru a ajuns astăzi la...

Trupul neînsufleţit al lui Dan Muresan,fiului fostului ministru a ajuns astăzi la reşedinţa familiei din Baia Mare!

DISTRIBUIȚI

Astazi trupul neînsufleţit al lui Dan Mureşan, fiul fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan, a ajuns Baia Mare., iar mai apoi a fost transportat la reşedinţa familiei de o autoutilitară de la pompele funebre. Cortegiul a fost întregit de maşinile în care se aflau mama tânărului decedat şi apropiaţi.
Familia Muresan este extrem de rău de suparata de cele intamplate, dar si de vestea că Ioan Avram Mureşan nu va fi eliberat decât pentru 24 ore, pentru a fi alături de soţia sa în aceste tragice momente. In plus, se vor face demersuri pentru rejudecarea dosarului, în urma căruia Ioan Avram Mureşan a fost condamnat la închisoare.
Priveghiul în memoria tânărului Mureşan va avea loc în seara zilei de luni, au informat apropiaţii, iar înmormântarea va avea loc marţi, începând cu ora 13.00 la Biserica Greco-Catolică “Sfântul Anton de Padova” de pe strada Victoriei din Baia Mare, în apropiere de intrarea în Parcul Municipal. Potrivit unor surse apropiate se pare ca la funerariile de marţi va participa şi liderul Victor Ciorbea

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA