Acasăsinucidere maramuresTrupa Harag György vă invită la teatru. Aflati aici toate detaliile

Trupa Harag György vă invită la teatru. Aflati aici toate detaliile

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 25 octombrie 2013, sunt disponibile abonamentele Németh László, valabile pentru spectacolele susținute de Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare. La fel ca în anii precedenți, abonamentul cuprinde patru spectacole, toate titrate în limba română. Cele patru reprezentații ale stagiunii aniversare 2013-2014 oferite spectatorilor băimăreni urmează să fie:

Móricz Zsigmond: Rudele (Rokonok) – regizor: Babarczy László

Tasnádi István: Finito – regizor: Tasnádi Csaba

Eisemann Mihály – Somogyi Gyula – Zágon István: Fekete Péter, regizor: Bessenyei István

Henrik Ibsen: Un dușman al poporului (A nép ellensége)– regizor: Lendvai Zoltán

Toți cei interesați pot achiziționa bilete la Sediul UDMR Baia Mare, str.Vasile Lucaciu, nr 1, de luni până vineri între orele 10.00 și 14.00, telefon: 0262-216.593 (persoană de contact: Vida Noémi).

Preţurile abonamentelor stagiunii corespund cu cele de anul trecut, astfel prețul unui abonament pentru adulți este 50 ron, iar pentru pensionari 30 de ron. Toate patru reprezentații vor fi susținute în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Pentru prima dată în această stagiune, Trupa Harag György oferă oportunități speciale tuturor persoanelor fizice și firmelor care doresc să susțină activitatea trupei. Pentru aceștia, trupa pune în vânzare un abonament special, Abonament Sponsor, la prețul de 400 de lei cu care vor avea acces la toate cele patru spectacole incluse în abonament și intrare liberă la reprezentațiile trupei jucate la Baia Mare în afara abonamentului.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați agenția de bilete a Teatrului de Nord Satu Mare la numărul de telefon 0261712106, persoană de contact Furo Erika.

Teatrul îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul stagiunii!

Biroul PR al Trupei Harag György

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA