spot_img
AcasăEvenimentTRIMIS ÎN JUDECATĂ - Un sighetean care şi-a omorât un amic îşi...

TRIMIS ÎN JUDECATĂ – Un sighetean care şi-a omorât un amic îşi va afla pedeapsa. Victima a fost lovită în cap cu un corp contondent

spot_img

DISTRIBUIȚI

 Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:  Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului ZELENSZKI ŞTEFAN-GHEORGHE sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

„Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 09.12.2011, pe fondul consumului de alcool, inculpatul Zelenszki Ştefan-Gheorghe i-a aplicat victimei Vasile C.M. mai multe lovituri în zona feţei şi a capului, cu pumnii, picioarele şi cu un corp contondent, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia” se precizează în comunicatul Ministerului Public. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Cum s-a întâmplat fapta

Sigheteanul şi-a pierdut viaţa în urma unui scandal care a izbucnit într-o seară de vineri, 9 decembrie 2012, la ora 22.00. O oră mai târziu, Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, la o adresă de pe strada Bogdan Vodă din acelaşi municipiu, a avut loc un scandal. La faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma altercaţiei care a avut loc între doi bărbaţi, Vasile C., de 32 ani, din Sighetu Marmaţiei a suferit răni grave şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul său este Stefan Zelenszki, de 28 ani, din Sighetu Marmaţiei. În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că victima prezenta leziuni care i-au pus în primejdie viaţa şi s-a încadrat fapta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. O zi mai târziu, victima a încetat din viaţă. Investigaţiile efectuate de către poliţişti au dus la concluzia că, pe fondul consumului de alcool şi a unor dispute, între cei doi bărbaţi a avut loc un conflict spontan în timpul căruia Ştefan Z., i-a aplicat victimei lovituri succesive cu un corp contondent, cauzându-i leziunile în urma cărora a decedat. În, 11 decembrie, suspectul a fost prezentat Tribunalului Maramureş, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA