AcasăActualitate112TRIMIS ÎN JUDECATĂ – Un maramureșean din Borșa a ucis trei cerbi...

TRIMIS ÎN JUDECATĂ – Un maramureșean din Borșa a ucis trei cerbi într-o pădure din Suceava

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRIMIS ÎN JUDECATĂ  Un braconier de 41 de ani din Borşa a ucis într-o pădure din Cârlibaba trei cerbi, în valoare de 28.000 de euro. Bărbatul nu deţine nici dreptul de a avea armă letală, nici permis de vânătoare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei l-au trimis în judecată pe inculpatul Paul Florin Danciu, de 41 de ani, din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, ­cer­cetat sub control judiciar pentru săvârşirea a trei infracţiuni de braconaj, o infracţiune de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi o infracţiune de uz de armă fără drept, conform ObiectivdeSuceava.ro

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 23 spre 24 august 2017, în jurul orei 01.00, martorul ocular C.P. a observat că pe drumul forestier axial Tibău se deplasa din direcţia DN 18 către zona Mă­gura Mare un autoturism de teren care circula cu viteză redusă, iar din interior o persoană manevra un proiector care lumina terenurile din vecinătatea drumului.

În acele împrejurări, martorul ocular C.P. a observat că acea maşină avea numere de înmatri­culare emise de autorităţile din Bulgaria, iar în interior se aflau două persoane, un bărbat mai corpolent la volan, iar altul pe locul pasagerului din dreapta faţă, acesta din urmă coborând din maşină şi spunându-i martorului că se aflau acolo pentru a căuta o stână, după care au afirmat că se vor deplasa în zona Mă­gura Mare. Martorul a anunţat autorităţile cu atribuţii în domeniul vânătorii, respectiv Ocolul Silvic Cârlibaba.

Ulterior, în jurul orei 05.30, în dimineaţa de 24 august 2017, martorul ocular B.D. a anunţat telefonic poliţiştii din Cârlibaba cu privire la faptul că în locul numit Muncel, pe raza comunei, se află un autoturism de teren care nu-şi justifică prezenţa, fiind posibil la braconat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa lo­cului împreună cu lucrătorii silvici din cadrul Ocolului Silvic Câr­libaba au constatat că aspec­tele sesizate se confirmau, în sensul că în locul sus-menţionat a fost găsit autoturismul de teren cu numere de înmatriculare emi­se de autorităţile din Bulgaria (de­pistat anterior), care era cu por­tierele încuiate, avea pană la roata din stânga faţă, iar în interiorul acestuia se observau doi cerbi morţi, posibil prin împuş­care.

Citește continuarea, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA