AcasăEvenimentTRIMIS ÎN JUDECATĂ - Taximetristul cu 2,40 mg/l alcool în sânge a...

TRIMIS ÎN JUDECATĂ – Taximetristul cu 2,40 mg/l alcool în sânge a fost trimis în judecată. Băimăreanul l-a lovit şi pe un poliţist

spot_img

DISTRIBUIȚI

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului MITRU FLORIAN-REMUS sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Magistraţii Judecătoriei Baia Mare au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că inculpatul Mitru Florian-Remus, la data de 17.01.2012, în jurul orelor 1745, a condus pe drumurile publice un autovehicul având o alcoolemie în sânge de 2,40 g‰,  context în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către martorul P.A.C.

Deoarece inculpatul a coborât din autoturism şi a început să adreseze cuvinte injurioase şi să se manifeste violent faţă de acesta, provocând scandal public, martorul susnumit  a solicitat intervenţia organelor de poliţie.

La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiei rutiere care a solicitat regulamentar inculpatului să se legitimeze şi să prezinte documentele pentru control. Inculpatul a refuzat şi a început să adreseze cuvinte jignitoare, ameninţări şi a lovit-o cu piciorul pe partea vătămată P.V.B. – agent principal de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare – Biroul Rutier. Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

CITEŞTE AICI DESPRE INCIDENT

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA