spot_img
AcasăEvenimentSportTREI ZILE DE SĂRBĂTOARE - Weekend de poveste pentru Prodance 2000: spectacol,...

TREI ZILE DE SĂRBĂTOARE – Weekend de poveste pentru Prodance 2000: spectacol, gală și seminar!

DISTRIBUIȚI

TREI ZILE DE SĂRBĂTOARE Prodance 2000 Baia Mare se pregătește pentru trei zile de sărbătoare, întocmai ca în povești. Vineri are loc tradiționalul spectacol ”Bun venit, primăvară!”, susținut de copii și tineri din toate grupele școlii de dans băimărene.

Sâmbătă se va derula Gala Prodance, eveniment ajuns la a noua ediție. Programul festiv va fi completat – sâmbătă și duminică – de pasionalii Cotiso și Dada, care vor susține un seminar de salsa, bachata și kizomba.

Bun venit, primăvară!

Afis_Bun venit primavara

Vineri, 10 martie, cu începere de la ora 17.00, Teatrul Municipal Baia Mare se va umple de veselie cu ocazia tradiţionalului spectacol „Bun venit, primăvară!”. Coregrafii inedite și ţinute din cele mai colorate vor face din acest eveniment un prilej de bucurie. Copii și tineri din toate grupele de ”învățăcei” de la Prodance 2000 (grupele de vârstă 4-6 ani, respectiv 7-11 ani, fete solo, debutanți, perechi de precompetițional, tineret) vor fi protagoniștii unui spectacol menit să celebreze primăvara de afară și să aducă primăvara și în suflete.

Seminar de salsa, bachata și kizomba

afis workshop cotiso and dada

După ce vineri prichindeii și tinerii de la Prodance 2000 vor demonstra pe scenă ce au învățat de-a lungul antrenamentelor, sâmbătă şi duminică este timpul pentru sesiuni de perfecționare. Cotiso și Dada, de la BAILArte Dance School din Cluj Napoca, vor preda celor pasionați de ritmuri Latino lecții de salsa, bachata și kizomba.

Gala Prodance, un eveniment ajuns la a IX-a ediție

Sâmbătă, începând cu ora 19.00, în decorul unui elegant restaurant băimărean, va avea loc a noua ediţie a Galei Prodance. Şi pentru că anul pe care îl celebrăm cu prilejul acestui eveniment a fost cel mai bun din istoria clubului nostru, nicicând gala nu a fost mai deosebită! Concerte live de muzică clasică şi pop, festivităţi de premiere,  demonstraţii de dans, surprize vor transforma gala într-un moment memorabil.

Cupa Cetate Ardud, următoarea destinație pentru medalii

În altă ordine de idei, după un sezon competițional început pe podium la Oradea, două dintre perechile de la Prodance 2000 au evoluat la finele săptămânii precedente la Campionatul Național pe Secțiuni. Este vorba despre Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, respectiv Teodoar Trufan și Darius Frîncău.

”Cele două perechi au dansat în cadrul categoriei Open, 12-13 ani, miza pentru această participare fiind aceea de a acumula experiență în cadrul competițiilor importante, de a se acomoda cu adrenalina acestui tip de întreceri”, a menționat Lorand Ilyes – președinte al Prodance 2000. Următoarea competiție pentru dansatorii de performanță ai clubului este Cupa Cetate Ardud, concurs național.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA