AcasăEvenimentSportTREI ZILE DE DANS - Argint, seminar de pregătire și spectacol pentru...

TREI ZILE DE DANS – Argint, seminar de pregătire și spectacol pentru Prodance 2000 Baia Mare

DISTRIBUIȚI

TREI ZILE DE DANS Ultimele zile au fost marcate de trei evenimente importante pentru iubitorii de dans din Baia Mare și nu numai: primele competiții importante de dans sportiv (Campionatul Național al României și Cupa Mureșul), un seminar de dansuri latino pentru adulți și un spectacol de dans cu și pentru copii, ultimele două evenimente fiind organizate de școala de dans Prodance 2000 Baia Mare. 

Campionatul Național de Dans Sportiv al României, una din cele mai importante competiții de dans din an, și Concursul Cupa Mureșul au avut loc în perioada 2-4 martie la Târgu Mureș. Competițiile au adunat 800 de dansatori din toată țara, iar școala de dans Prodance 2000 Baia Mare a fost reprezentată în cadrul acestora de către două perechi.

Sportivii Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos au participat la concursul Cupa Mureșul, unde au cucerit medalia de ARGINT la categoria Open Basic 12-15 ani Standard și locul 9 (semifinala) la categoria Open Basic 12-15 ani Latino. Sportivii Bogdan Suciu și Carina Breban au participat la Campionatul Național al României, revenind pe ringul de dans după o perioadă de pauză competițională, și au reușit clasarea pe locul 13 la categoria Open 19-35 Standard.

Un eveniment care a stârnit interesul iubitorilor de dansuri latino din Baia Mare a fost seminarul de pregătire organizat de școala de dans Prodance 2000 cu doi instructori renumiți din Cluj-Napoca: Andrada și Bogdan Cotiso Nistorică. Lecțiile de salsa și bachata s-au desfășurat pe durata a două zile (3-4 martie), atât pentru dansatorii de nivel intermediar, cât și pentru cei de nivel începător, evenimentul reunind 50 de pasionați ai acestor dansuri în cele 2 zile de workshop.

Și copiii de la școala de dans Prodance au participat la un eveniment de dans special pentru ei: Spectacolul ”Bun venit, primăvară!”, desfășurat luni, 5 martie, la Teatrul Municipal Baia Mare. Peste 100 de copii care urmează cursurile de dans la clubul băimărean au oferit mai multe momente de dans în cadrul unui spectacol cu sala plină, aducând primăvara în sufletele celor prezenți prin bucuria și energia lor dobordante.

Următoarele evenimente organizate de Prodance 2000 pentru publicul adult vor fi workshopurile de dansuri latino din 16, 23 și 24 februarie cu instructori îndrăgiți din Satu Mare (Monica Varga, Raul Donca și Denisce), iar următoarea competiție sportivă la care vor participa perechile de performanță va avea loc în 17 martie, la Oradea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA