AcasăActualitateSocialTrei incendii si un accident rutier: bilantul pompierilor maramureseni intr-o singura zi

Trei incendii si un accident rutier: bilantul pompierilor maramureseni intr-o singura zi

DISTRIBUIȚI

În perioada 09.01. – 10.01.2013, personalul I.S.U. Maramureş a executat, în total, 22 de intervenţii. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 18, iar pompierii– 4 intervenţii. Din totalul acţiunilor S.M.U.R.D., cele mai multe- 6, au fost la afecţiuni medicale, 5- la traumatisme, 2- afecţiuni neurologice şi psihiatrice, 2- la afecţiuni cardiace, 1- la intoxicaţii, 1- la descarcerare şi 1– transfer interclinic medicalizat. Cele mai multe intervenţii au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmate de cele ale paramedicilor staţiei S.M.U.R.D. Fărcaşa- 5, S.M.U.R.D Vişeu de Sus- 2 şi S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei– 1

În jurul orei 1350, Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Adrian Marchiş” a fost solicitat pe strada I.L. Caragiale, din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la apartament. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că proprietarul uitase o cratiţa pe aparatul de gătit, care era în funcţiune.

La ora 1805, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum, pe strada Independenţei din localitate. A ars doar funinginea din coşul de evacuare a fumului.

În jurul orei 1210, Garda de Intervenţie nr. 2 Bogdan Vodă, s-a deplasat cu o autospecială de intervenţie încadrată cu 4 subofiţeri, în localitatea Rozavlea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Au ars circa 20 kg de fân şi acoperişul din lemn pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi.

Garda de Intervenţie nr. 2 Fărcaşa, a intervenit în jurul orei 2146, pentru asigurarea măsurilor PSI şi înlăturarea urmărilor unui accident rutier din localitate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA