spot_img
AcasăActualitateSocialTrei barbati beti au provocat scandal in Gara CFR Baia Mare. Au...

Trei barbati beti au provocat scandal in Gara CFR Baia Mare. Au primit „cadou” 600 lei amenda fiecare

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN GARA C.F.R. DIN BAIA MARE

Echipajul de jandarmerie ce acţiona pe raza municipiului Baia Mare a acţionat pentru aplanarea unui scandal izbucnit în gara C.F.R. din municipiul Baia Mare.

Subofiţerii jandarmi aflaţi în serviciu în data de 05 iunie a.c., au fost sesizaţi că a izbucnit un scandal între trei persoane aflate pe peronul gării C.F.R.  Jandarmii au aplanat situaţia de conflict şi i-au identificat pe Bandi K., în vârstă de 27 ani din Baia Mare, pe Vasile C. în vârstă de 48 ani, din Bihor şi pe F. P., în vârstă de 17 ani din Negreşti care, pe fondul consumului de alcool, au provocat şi participat la scandal, tulburând liniştea locatarilor şi ordinea publică. Pentru fapta lor, cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 600 de lei.

ORDINEA PUBLICĂ ÎN ATENŢIA JANDARMERIEI

Joi, 06 iunie a.c., în jurul orei 01.00, echipajul de jandarmerie de pe raza oraşului Vişeu de Sus a acţionat pentru luarea măsurilor impuse de lege în cazul unui bărbat care tulbura liniştea locatarilor prin strigăte. Jandarmii au trecut la legitimarea acestuia, Andrei T. de 22 de ani, din Vişeu de Sus fiind sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA