AcasămodeleTREABĂ ROMANEASCĂ - Ce se întâmplă când mai mulți „Dorei” se apucă...

TREABĂ ROMANEASCĂ – Ce se întâmplă când mai mulți „Dorei” se apucă de o treabă?

DISTRIBUIȚI

Sunt cunoscute cazurile în care apare ”Dorel” (nume atribuit muncitorilor care mai gafează la locul de muncă), cel care nu și-a făcut treaba chiar după carte.

Am primit o informație și câteva poze care ne relatează faptul că pățaniile lui „Dorel” a fost duse la un alt nivel. Iar asta pentru că atunci când mai mulți „Dorei” se apucă de o treabă cu siguranță rezultatul va fi la pătrat.

Așa se întâmplă pe strada Crișan din Dej – recent reabilitată și asfaltată. Muncitorii care s-au ocupat de asfaltatul străzii au uitat să marcheze locurile unde existau canale. „Doreii” au reabilitat, au asfaltat și au plecat acasă. De o săptămână, însă, au revenit alți „Dorei” care încearcă acum să își dea seama unde sunt poziționate respectivele canale. Iar în lipsa unor marcaje corespunzătoare ce le rămâne acestora de făcut? Ei bine, să spargă strada până dau de locul în care este amplasat canalul. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, însă fără succes. A venit o nouă săptămână și, bineînțeles, o nouă provocare. Strada recent reabilitată a fost spartă în alt loc, dar și de această dată fără succes.

Locuitorii de pe stradă Crișan din Dej speră să se poată bucura de strada reabilitată cât de curând, deși lucrările au fost finalizate acum ceva vreme.

Sursa: dejeanul.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA