AcasăLifestyleSănatateTRATAMENT DUPĂ URECHE - Şi-au pierdut rinichii după ce au băut ceaiuri...

TRATAMENT DUPĂ URECHE – Şi-au pierdut rinichii după ce au băut ceaiuri naturiste de la farmacie

spot_img

DISTRIBUIȚI

TRATAMENT DUPĂ URECHE Doi ieşeni care au avut şansă să primească câte un rinichi nou, prin transplant, au ajuns în final din nou la dializă, după ce au abuzat de ceaiuri recomandate după ureche.

TRATAMENT DUPĂ URECHE Doi ieşeni care în urmă cu mai mulţi ani au primit o şansă uriaşă la o viaţă normală, după ce au trecut printr-un transplant de rinichi, au ajuns din nou să facă dializă.

Motivul: ceaiuri pentru slăbit. Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi o femeie de 45 de ani şi-au pierdut astfel definitiv organul transplantat, scrie Ziarul de Iași, din cauza ceaiurilor pe care le consumau din dorinţa de a slăbi.

Medicii de la Spitalul „Dr. C.I. Parhon“ spun că, în urma consumului prelungit de astfel deceaiuri dubioase, organismul lor a declanşat iniţial o reacţie alergică, iar mai apoi o reacţie de respingere împotriva rinichiului.

citeşte şi DEZVOLTARE – Aeroportul Baia Mare, aproape de finalizare

„Cele două persoane au făcut o reacţie alergică la acele ierburi, care a dus la rejectarea organului transplantat, fiind diagnosticaţi cu nefropatie tubulo-interstiţială.

Pacienţii cu boli imunologice sau cei care au trecut printr-un transplant trebuie să discute despre remedii naturiste sau despre alte tratamente cu medicul specialist.

Am avut situaţii în care pacienţii au ajuns la spital, iar atunci când îi întrebam despre ce pastile sau tratament iau, nu precizau nimic despre ceaiurile pe care le consumă.

De fapt, este un element important în diagnostic“, a precizat, pentru sursa citată, dr. Ionuţ Nistor, medic specialist nefrolog şi purtător de cuvânt al unităţii medicale.

Pe lângă aceste două cazuri, medicii se confruntă periodic cu cazuri de persoane care ajung să înlocuiască tratamentul medicamentos cu cel pe bază de plante şi alte remedii naturiste, fără să se consulte cu un medic specialist. În cele mai multe cazuri, ajung la spital în stare gravă, necesitând în regim de urgenţă hemodializă.

Medicii subliniază faptul că este important ca, atunci când o persoană urmează un tratament medical şi îşi doreşte să urmeze şi un tratament naturist, să se consulte cu medicul curant mai întâi, pentru a nu exista interacţiuni care să afecteze starea de sănătate.

sursa info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA