spot_img
AcasăActualitate112TRATAMENT CU PUMNII ŞI PICIOARELE - O femeie cu nevoi speciale, snopită...

TRATAMENT CU PUMNII ŞI PICIOARELE – O femeie cu nevoi speciale, snopită în bătaie de un asistent medical

DISTRIBUIȚI

TRATAMENT CU PUMNII ŞI PICIOARELE O femeie cu nevoi speciale, internată la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Odobeşti, a fost snopită în bătaie de asistentul medical care o îngrijea.

Asistentul, angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Pentru Protecţia Copilului Vrancea, este cercetat de poliţie după ce ar fi agresat o pacientă cu nevoi speciale, de care avea grijă, scrie Observator.

Poliţia anchetează cazul, în urma sesizării Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, instituţie care a dispus suspendarea contractului de muncă al angajatului, până la finalizarea anchetei.

“Beneficiara va fi însoţită la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru eliberarea unui certificat medical constatator şi va fi evaluată medico-psiho-social pentru reabilitarea acesteia.

De asemenea, am demarat procedura cercetării disciplinare prealabile a salariatului şi până la finalizarea acţiunilor vom proceda la suspendarea contractului individual de muncă, ca urmare a plângerii penale formulate împotriva acestuia de către angajator, respectiv DGASPC Vrancea.

În contextul prevederilor legislative în domeniu, procedurilor de lucru prelucrate cu toţi salariaţii, codului de etică şi deontologie profesională, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea se delimitează de comportamentul reprobabil al salariatului şi va lua toate măsurile legale ce se impun pentru ca astfel de comportamente să nu se mai regăsească în activitatea cu şi pentru beneficiarii noştri”, se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA