AcasăActualitatePoliticTRASEIST - Ciprian Rogojan schimbă al patrulea partid în patru ani

TRASEIST – Ciprian Rogojan schimbă al patrulea partid în patru ani

DISTRIBUIȚI

Cici Rogojan ar putea cu uşurinţă să câştige titlul de „traseistul anului” pentru că a schimbat în patru ani tot atâtea partide, asta fără a pune la socoteală şi faptul că s-a declarat independent.

Anunţul că s-a înscris în PNL a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă a formaţiunii politice şi vine la mai puţin de două săptămâni după demisia din UNPR.

Pe data de 9 mai, Rogojan a demisionat din UNPR şi preciza că va rămâne independent.

„.Era normal să fac acest gest şi este o formă de revoltă, o consecinţă dacă vreţi a înlocuirii mele din Comisia de Cultură a Senatului. Din considerente personale am fost împotriva numirii Irinei Radu ca şefă la TVR. În consecinţă am fost înlocuit în comisie cu un alt coleg care a votat pentru în condiţiile în care eu am fost acolo şi am semnat ordinea de zi. Doar dacă eşti bolnav te poate înlocui cineva or, eu nu am fost bolnav. Am decis să demisionez pe loc, nu a fost un lucru la care să mă fi gândit cu o zi înainte, nu a fost nimic premeditat chiar dacă se speculează că aş fi demisionat pentru a merge la unii sau la alţii, la stânga sau la dreapta, rămân independent”, declara Rogojan cu mai puţin de două săptămâni în urmă.

Independenţa l-a ţinut însă foarte puţin, pentru că pe data de 20 mai şi-a anunţat afilierea la PNL, urmând să facă anunţul şi la Senat.

Senatorul Ciprian Rogojan a fost ales în Colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală nr. 26 Maramureş pe listele PDL. A trecut apoi pe la PMP, UNPR, a fost independent, iar acum a anunţat trecerea la PNL. Este cunoscut şi pentru faptul că a fost membru în trupa Sistem, trupa de percuţie care a luat locul III la Eurovision în anul 2005.

Ana Pop

foto arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA