spot_img
AcasăNews AlertTRASEISM PE RITM DE MANELE (VIDEO) - Profesorul senator Iustin Talpoș anunță...

TRASEISM PE RITM DE MANELE (VIDEO) – Profesorul senator Iustin Talpoș anunță înscrierea în PNL pe versurile lui Florin Salam

DISTRIBUIȚI

Senatorul de Maramureș, profesorul băimărean Iustin Talpoș, a făcut-o ”lată” din nou. Parlamentarul și-a câștigat faima la nivel național pentru practica de a schimba partidele politice ca pe șosete, putând fi considerat de către unii întruchiparea a ceea ce se numește ”traseism politic”.

PMP, PSD, UNPR iar acum… MNL (manele)?

După ce a ieșit, într-un fel sau altul, din ultimul partid în care a activat, respectiv UNPR, Talpoș și-a continuat mandatul în Senatul României ca independent. Cel puțin, până acum.

În urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a senatorului băimărean a apărut o postare cel puțin controversată: o imagine cu liderii liberali din PNL, respectiv Klaus Iohannis, candidatul la prezidențiale și Crin Antonescu. Imaginea a venit însoțită de… un vers dintr-o manea.

Florin Salam, citat de Iustin Talpoș

Am fost și vom fi o legendă vie, am trecut prin multe dar lumea nu știe” este versul pe care senatorul a ales să îl folosească pentru postarea sa. Din nefericire, a uitat să menționeze și autorul versurilor: nimeni altul decât cunoscutul interpret de manele Florin Salam.

Desigur, comentariile internauților nu au întârziat să apară. Vă redăm mai jos doar câteva exemple:

Vă lăsăm să vă delectați cu melodia pe care domnul Talpoș a promovat-o din viața s-a privată, într-o reprezentare a unui senator în Senatul României.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA