AcasăLifestyleTransporturi agabaritice cu grupul de companii AsstrA

Transporturi agabaritice cu grupul de companii AsstrA

spot_img

DISTRIBUIȚI

De mai bine de 10 ani, compania de transport internațional AsstrA efectuează transporturi agabaritice și oferă o gamă de servicii conexe. Specialiștii noștri dezvoltă rute optime ținând cont de caracteristicile încărcăturii transportate, oferă consiliere în alegerea transportului, efectuează analize și evaluare a riscurilor etc. În plus, Compania este specializată în suport și consultanță vamală, execută asigurarea tuturor riscurilelor și oferă spații pentru depozitare.

AsstrA garantează integritatea încărcăturii și asigurarea protecției acesteia în toate etapele transportului, respectarea cerințelor internaționale de reglementare tehnică și sanitară.

Caracteristicile încărcăturii agabaritice

Încărcătura agabaritică se numește marfa care depaseste dimensiunile permise pentru transport. De exemplu, pentru transport auto marfa cu următoarele dimensiuni se consideră încărcătură agabaritică: înălțime – mai mult de 4 m, lățime – mai mult de 2,55 m sau lungime – mai mult de 20 m. Greutatea permisă pentru un autotractor cu remorcă este de la 28 la 44 de tone.

Acest grup include vehiculele, mașinile-unelte, echipamentele industriale, echipamentele de construcții, echipamentele medicale etc. Astfel, în ziua de azi vedem o creștere a necesității de transport internațional de echipamente și mașini industriale, care este asociată cu nevoile economice și cu intrarea întreprinderilor în piețe noi.

Transport

Pentru efectuarea transporturilor agabaritice, sunt utilizate atât scheme monomodale, cât și multimodale. AsstrA livrează marfa cu transport rutier, feroviar, aerian și maritim. Cu toate acestea, cea mai mare parte a transportului este rutier, ceea ce se explică prin viteza mare și economie. În plus, transportul rutier este adesea folosit în transportul combinat, în care sarcina este de a livra mărfuri într-o gară sau port.

Grupul de companii operează cu propria flotă și utilizează, de asemenea, serviciile organizațiilor partenere de încredere. Toate vehiculile au documentația tehnică necesară, sunt echipate cu sisteme de urmărire și alarme.

Geografie

Specialiștii companiei dezvoltă rute de livrare către țările din Europa, țările baltice, Balcani și CSI. AsstrA operează și în Asia Centrală și de Est. Filialele sunt reprezentate în peste 20 de țări ale lumii. Cooperarea cu companiile internaționale de transport permite livrarea mărfurilor la distanțe lungi cu prețuri flexibile.

Specialiștii vorbesc limbi străine și păstrează permanent legătura cu Clientul.

Responsabilitate

Răspunderea companiei AsstrA pentru transportul mărfurilor agabaritice este asigurată de compania de asigurări elvețiană Zurich Insurance Company Ltd. Valoarea acoperirii poate atinge câteva milioane de euro per eveniment asigurat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA