AcasăEvenimentSportTRANSFER - Melinda Geiger, colegă de echipă la Brest cu Allison Pineau

TRANSFER – Melinda Geiger, colegă de echipă la Brest cu Allison Pineau

DISTRIBUIȚI

Melinda Geiger, jucătoarea HCM Baia Mare, va face din sezonul viitor echipă în Franța cu Allison Pineau. Ea a semnat cu echipa Brest un contract valabil pe durata a două sezoane. Informația a fost făcută publică astăzi, 29 aprilie, de către reprezentanții clubului francez.

Imediat după ce informația a fost făcută publică, Melinda Geiger a scris pe pagina ei de socializare că decizia de a semna cu gruparea franceză reprezintă pentru ea un nou capitol al carierei sale de handbalistă.

„Astăzi am semnat un contract valabil 2 sezoane cu gruparea franceză Brest. După o perioadă îndelungată petrecută la HCM Baia Mare, am considerat că e momentul oportun pentru un nou capitol al carierei mele. Am ales Brest deoarece cred in proiectul propus de ei. Mă bucur că voi fi din nou colegă cu buna mea prietenă Allison Pineau. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în perioada petrecută la Baia Mare, tuturor prietenilor, colegelor si antrenorilor!”, a scris Melinda Geiger pe contul ei personal de socializare.

Melinda Geiger a făcut parte din lotul băimărean încă de pe când echipa se numea Selmont Baia Mare.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA